Medewerkers

Guy Costongs – Huisarts 600

Graag stel ik mij aan u voor, ik ben Guy Costongs, geboren en getogen in Maastricht.
Na mijn studie geneeskunde in Maastricht, ben ik in 1986 afgestudeerd als huisarts. Vanaf 1986 ben ik praktijk houdend huisarts in het gezondheidscentrum Heerderrein.
Mijn doel is om patiënten een veilig en betrouwbaar klankbord voor al hun hulpvragen te bieden.
Ik ben getrouwd, woon in Cadier en Keer, heb drie kinderen en een kleinkind. In mijn vrije tijd werk ik graag in de boomgaard en vind ik het heerlijk om te fietsen in de Limburgse natuur.

Guy Costongs

Huisarts
Celine de Warrimont – Waarnemend huisarts 600

Werkzaam op maandag en donderdag.
BIG nr 19062604201

Celine de Warrimont

Waarnemend huisarts
Rachelle Verheijden – dokersassistente 600

Hoi! Ik ben Rachelle Scipio - Verheijden, 41 jaar en wonend in Meerssen. Afgestudeerd als verpleegkundige en na 10 jaar werkervaring in de wijkverpleging, heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenzorg. In de praktijk werk ik ondertussen al 12 jaar met veel plezier op woensdag, donderdag en vrijdag. Het is voor mij belangrijk om een goede vertrouwensband op te bouwen met patiënten, waarbij vriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Hopend dat de patiënt met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Rachelle Scipio - Verheijden

Doktersassistente
Lilian Claessens – van Wel – doktersassistente 600

Goedendag,
Mijn naam is Lilian Claessens- van Wel, en woon in het dorpje Herkenrade.
In 1979 mijn diploma Doktersassistente behaald, en sinds 2014 werkzaam in deze mooie praktijk, op de maandag, dinsdag en donderdag.
Vanaf 2010 t/m 2020 deze baan gecombineerd met werken op de huisartsenpost in Maastricht.
Deze combinatie heeft mij heel veel ervaring en kennis opgeleverd.
De uitdaging om samen als één team, laag drempelige goede zorg te verlenen , geeft mij iedere dag veel energie en voldoening.
Tot ziens,
Lilian

Lilian Claessens - van Wel

Doktersassistente
Samantha van Hattum – POH GGZ 600

Mijn naam is Samantha van Hattum en ben werkzaam als POH-GGZ. Ik ben psycholoog van achtergrond. In de praktijk werk ik met tools uit nieuwe evidence-based psychologische stromingen zoals ACT en MBCT. Mijn ondersteuning zal vooral praktisch, ervaringsgericht en op maat gesneden zijn. U kunt bij mij terecht voor een diversiteit aan mentale en psychosociale klachten. Ik ben aanwezig op maandag.

Samantha van Hattum

POH GGZ
Christianne Verbruggen – POH GGZ 600

In 2006 heb ik mijn studie geestelijke gezondheidkunde/gezondheidswetenschappen afgerond aan de Universiteit Maastricht. Na een aantal jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest ben ik weer teruggekeerd naar de GGZ. Sinds december 2017 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Ik ben aanwezig op de dinsdag.

Christianne Verbruggen

POH GGZ
Saskia Neefs – POH Somatiek 600

Ik ben Saskia en sinds 2014 werkzaam in deze huisartspraktijk als praktijkondersteuner somatiek. Ik begeleid met name diabeten, long en/of hartpatiënten maar doe ook preventief onderzoek. Het leuke aan mijn vakgebied vind ik het een op een begeleiden. Je leert de mens achter de patiënt kennen. Persoonsgerichte zorg staat bij mij hoog in het vaandel en de behoeftes/wensen van de patiënt staan centraal. Ik denk graag mee en ondersteun men waar ik kan, in het leren omgaan met een chronische ziekte.
Als ik niet aan het werk ben, ga ik er graag op uit, spreek ik af met vriendinnen of ben ik te vinden in de sportschool. Tevens is zingen een grote passie van mij en zing ik in en pop koor.

Saskia Neefs

POH Somatiek
foto coming soon

Ik ben Charlotte Giliam en per januari 2022 ben ik gestart bij de zorggroep ZIO. Via ZIO ben ik gekoppeld aan een aantal huisartsenpraktijken, waaronder Huisartspraktijk Costongs. Als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsen op diverse onderdelen in de praktijk met als doel dat de huisartsen te ontzorgen en kwaliteitsverbetering te realiseren. Mijn aandachtsgebieden zijn o.a. personeel, organisatie & beleid, kwaliteit, financieel en middelen. Ik ben aanwezig op donderdag.

Charlotte Giliam

Praktijkmanager
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button